Minőségi kikapcsolódás a Bakonyban

Zirctől nyugatra öt km-re található Páliháláspuszta.
A kis falu dombokkal körbeölelt virágos rétekkel tarkított, csörgedező patakparton helyezkedik el a Holomány-tető lábánál. A “hálás” végződés eredete oda vezethető vissza, hogy több száz évvel ezelőtt fogatosoknak adott pihenőhelyet, szálláshelyet az erdei munka mellett. 

“Ideális elhelyezkedése miatt e hely most is kiváló választás azoknak, akik nyugodt, családias környezetben szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait…”

Rothweil Ildikó

General Manager

Étterem

Vendégeink félpanziós és teljes panziós ellátás közül is választhatnak. Speciális étrendűeknek is biztosítunk étkezési lehetőséget.

A vendégházban mindennap svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A vendégek a közös társalgóban is lazíthatnak.

Előzetes egyeztetés alapján falusi vendégasztalt készítünk vendégeinknek.

Az étteremben a nap minden szakában olasz frissen főzött kávéval vagy teával és házi süteménnyel várjuk.

A szobafoglalás ár tartalmazza a svédasztalos reggelit!

Kikapcsolódás

  • A Sasfészek Vendégház az eplényi síközponttól 10 km-re található.
  • A Magas-Bakony egyik legszebb része, egyben legnépszerűbb kirándulóhelye az egyszerre vadregényes és könnyen bejárható, közel 4 kilométer hosszú Cuha-völgy.
  • A Magas-Bakony egyik legszebb panorámáját nyújtó kilátója a Kőris-hegyi kilátó. A Kőris-hegy a Bakony legmagasabb hegye, 709 méter.
  • A Bakony egyik leglátványosabb kirándulóhelye a Gaja-patak Bakonynána és Jásd közötti szakaszán található, Római fürdőként ismert 2 km hosszú, mély és meredek falú szurdokvölgye, vízeséssel.
  • A Bakonyi gyilkos tó nevét a közelben található Hubertlakról kapta, népies elnevezését pedig az Erdélyben található Gyilkos tóról, melynek képe hasonló az itt elénk táruló látványhoz.